Houd jij van plannen en ben je op zoek naar een flexibele bijbaan naast je studie? Neurensics is expert in het uitvoeren van neuromarketing onderzoek. Om deze studies in te plannen en in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een enthousiaste student!

Wat ga je doen?
Je houdt je voornamelijk bezig met het inplannen van onderzoeken. Bij Neurensics voeren we regelmatig onderzoeken uit, voornamelijk fMRI onderzoek. Je zult je o.a. bezighouden met het werven en inplannen van participanten. Daarnaast geeft Neurensics meerdere keren per jaar presentaties waarin klanten een update krijgen van de laatste ontwikkelingen. Ook hier kun je jouw steentje bijdragen door deze evenementen te organiseren.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een student (HBO/WO) die van aanpakken houdt en ook goed kan samenwerken. Je bent nauwkeurig en houdt goed het overzicht over de planning. Daarnaast heb je naast je studie nog een aantal uren over die je graag opvult met een flexibele bijbaan.

Wat bieden wij?
We bieden een flexibele bijbaan voor ca. 8 uur in de week (€12 per uur). Én je kunt je planning skills verder ontwikkelen binnen een leuke en leerzame omgeving.

Interesse?
Stuur uiterlijk vrijdag 14 december een korte motivatie en je CV naar info@neurensics.com.

Neurensics © 2018 | Site by: EYEFUN