Bekijk gratis de webinar:

Hoe meet je emoties die consumentengedrag beïnvloeden?

 

Webinar Hoe meet je emoties die consumentengedrag beïnvloeden?

De emoties - of het gevoel - dat marketing of branding (onbewust) opwekt, is bepalend voor consumentengedrag. Ons gedrag wordt voornamelijk gestuurd door onbewuste processen. De drijvende kracht achter onze beslissingen zijn onze emoties en niet onze ratio. 

Daarom is het belangrijk om te meten welke emoties een merk of marketing-uitingen opwekken. Want, hoe meer positieve emoties er worden opgewekt, hoe effectiever het merk of de marketing.

Er zijn veel methodes waarmee markt- en marketingonderzoek uitgevoerd kan worden. Van traditionele vragenlijstonderzoeken en panels tot de revolutionaire neuromarketing methode fMRI.

Maar, welke methode meet nu het beste emoties en hoe gaat dat in zijn werk?  

Meld je aan voor deze webinar en ontdek alles over het meten van emoties in branding en marketing. Femke en Mostafa laten aan de hand van academische en praktijkvoorbeelden zien hoe emoties worden gemeten. Ook wordt er kort ingegaan op de verschillen tussen andere (neuro-)methodes, zoals Facial Coding en EEG. 

Deze webinar is uitermate geschikt voor de (beginnende) marktonderzoeker die alles wil weten over neuromarketing. Tijdens de webinar kun je ook al je vragen stellen. 

Wat komt er aan bod?

✅ Pro's & Con's van verschillende methodes (zoals Facial Coding, EEG & fMRI)

✅ Interessante academische en praktijkvoorbeelden 

✅ Hoe zet je neuromarketing-onderzoek in voor diepgaand markt- en marketingonderzoek?

Vul je gegevens in en bekijk de webinar gratis terug.

Wij werken samen met

uva-logoBEECKESTIJN-e1482136282645download  NIMA-LOGO1  NMSBA_logo-3Lid_van_DIN_MOA