Branches

Neurensics doet onderzoek voor verschillende branches. Hiervoor gebruiken we state of the art methoden en modellen. Staat jouw branche er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Finance

Creëer meer loyaliteit en een beter imago bij jouw klanten in een tijd waarin het vertrouwen in banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers en pensioenfondsen laag is. Zorg ervoor dat je nieuwe productontwikkeling aansluit bij de behoefte van de klant en communiceer dit op een effectieve manier.

FMCG

Hoe zorg je ervoor dat de consument jouw product kiest in een markt waar oneindig veel keuze is?

FMCG marktonderzoek met neuro biedt dé oplossing. Het onderzoekt de keuze op de plek waar deze gemaakt wordt: in het brein van de consument.

Energie

Blijf als energieleverancier relevant, trek nieuwe klanten aan en verander mee zonder klanten te verliezen met neuro marktonderzoek. Inzichten direct uit het brein die het succes van jouw imago, campagne, producten en diensten voorspellen.

Telecom

Blijf als telecom aanbieder op de hoogte van de wensen, behoeften en keuzes die consumenten maken met neuro marktonderzoek. Inzichten direct uit het brein om jouw marketingstrategie te optimaliseren en marktaandeel te vergroten.

B2B

Wil je als B2B organisatie marktonderzoek doen of wil je onderzoek doen in de B2B markt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

B2C

Bereik de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap. Consumentenonderzoek met neuro helpt je hierbij.

"Neuro-onderzoek gaf ons nieuwe inzichten die wij niet met vragenlijsten konden verkrijgen. Dit gaf ons de handvatten om onze reclames effectiever te maken.” Sandór van Mil, Marketing manager, Bolletje, najaar 2019

Wij werken samen met

uva-logoBEECKESTIJN-e1482136282645download  NIMA-LOGO1  NMSBA_logo-3lid_van_moa_neurensics