Neuro PR

  Creëer publiciteit met een gaaf neuro-onderzoek. Wat je onderwerp ook is, wij kunnen het onderzoeken met fMRI, EEG of andere tools. Bekijk hieronder eerder gedane neuro PR-onderzoeken

  module.bigimage.alt

  Kom in de spotlights

   

  Creëer publiciteit door een onderzoek uit te voeren in het brein met MRI en andere neuro-tools. Want wat is nu beter dan publiciteit creëren met iets dat wetenschappelijk bewezen is en waarbij je ook nog breindata kunt tonen?

  Oplossing_Merkonderzoek_Neural_Brand_Signature_CB_v2-1

  Neem contact op

  Bekijk hieronder eerder gedane Neuro PR-onderzoeken

  Porsche

  In dit onderzoek hebben we gekeken naar de breinactiviteit van Porsche-liefhebbers tijdens het zien of horen van een Porsche. Wat bleek? Porsche rijden kan verslavend zijn. Het beloningscentrum in het brein wordt op dezelfde manier geactiveerd als bij verslavende dingen, zoals suiker. 

  Bekijk de video hieronder.

  NS

  De NS heeft een nieuwe omroepstem en wilde weten hoe deze stem 'scoort' in het brein. Wij hebben dit onderzocht door mensen in de MRI-scan naar de stem (en andere stemmen) te laten luisteren. Het resultaat: de nieuwe omroepstem weet ons emotioneel te raken. Dit is breeduit overgenomen door de pers.

  Lees hier de case en hier de persberichten.

  Blog pagina NS_-1

  Radio 538 & Mindshare

  Werken radiocommercials? Dat was de vraag van Radio 538 en Mindshare. Bewust luisteren is namelijk in 5% van de totale luisterduur de hoofdactiviteit. Dan moet de succesvolle werking van radiocommercials wel onbewust verlopen. De werking en het effect is onderzocht in de MRI-scan.

  Bekijk de resultaten in deze video hieronder.

   

  Een greep uit artikelen over dit onderzoek:

  Adformatie
  Marketingfacts AMMA nominatie

  NPO

  Voor het programma 'What the Hague' is er onderzoek gedaan naar welke emoties de kleur van een stropdas opwekt. In de MRI-scan kregen respondenten lijsttrekkers te zien waarbij de kleur van de stropdas steeds veranderde. Het bleek dat een rode stropdas onbewust beter scoort dan een blauwe.

  Bekijk de video hieronder:

  Neem contact op

  Onze klanten

  porsche_logo_neurensics
  NS_logo_Neurensics
  Radio_538_logo_neurensics
  NPO_logo_Neurensics
  Talpa_Network_logo_Neurensics

  Wij werken samen met

  uva-logoBEECKESTIJN-e1482136282645download  NIMA-LOGO1  NMSBA_logo-3Lid_van_DIN_MOA