Testimonials

  Bekijk en lees wat onze klanten over ons zeggen.

  Lees verder
  testimonial_CB

  Albert Spijkman - Directievoorzitter Distributie Innovatie Merken - Achmea

   

  Leslie Hogeveen - CEO Datakeeper (onderdeel Rabobank)


  Alexander van Loon - Ex Adj-directeur marketing AOV en zorg bij a.s.r. verzekeringen (nu met pensioen)

  Wat klanten over ons zeggen

  Centraal Beheer Logo Neurensics
  Neuro-onderzoek is voor Centraal Beheer dé oplossing voor het pre-testen van reclames. Neurensics vertaalt de onderzoeksinzichten voor ons in concrete en realistische aanpassingen van het reclamemateriaal, waar wij samen met ons reclamebureau direct mee aan de slag kunnen.
  Natasja van Buuren, Marketing Intelligence, Centraal Beheer Case bekijken
  chocoversum
  Na het NeuroPricing™ onderzoek hebben we onze prijsstructuur aangepast. Er was nauwelijks negatieve feedback. Integendeel, er kwamen meer gasten dan voorheen en de omzet per gast steeg met 23%.
  Stephanie Schaub, CEO Chocoversum Case bekijken
  achmea_logo_neurensics
  Deze corporate film was zeer belangrijk voor ons. Hiermee wilden we op een effectieve manier naar voren brengen waar Achmea voor staat. Doordat de film negatieve gebeurtenissen toont, wilden we zeker weten dat de film niet teveel negatieve emoties op zou wekken waardoor de effectiviteit vermindert. De resultaten van het onderzoek tonen aan dat dit niet het geval is en de film zelfs behoort tot de top 15% meest effectieve films.
  Jan Wiercx, Interne & Merkcommunicatie, Achmea Case bekijken
  Lays Logo Neurensics
  We believe future pricing questions should be answered using NeuroPricing® because the results are significantly more accurate than those of alternative research methods.
  Vildan Ekmen, Revenue Strategy Manager PepsiCo Frito-Lay, Turkije Case bekijken
  ichoosr-logo
  Met Neurensics hebben we onderzocht welke (on)bewuste drijfveren er ten grondslag liggen aan mensen die nooit switchen van energieleverancier. Het impliciete associatie onderzoek leverde waardevolle inzichten op over de elementen die een gedragsverandering mogelijk maken. En dat resulteerde in een succesvolle campagne van iChoosr en Vereniging Eigen Huis.
  Matthijs van Waveren, Ex International Marketing Manager iChoosr Case bekijken
  logo-bolletje
  Neuro-onderzoek gaf ons nieuwe inzichten die wij niet met vragenlijsten konden verkrijgen. Dit gaf ons de handvatten om onze reclames effectiever te maken.
  Sandór van Mil, Ex marketing manager, Bolletje, najaar 2019 Case bekijken
  NS_logo
  Met het onderzoek van Neurensics hebben we kunnen kijken naar de objectieve emotionele reactie op de stem van Karin. We kwamen tot de conclusie dat de stem nóg beter werkt dan de stem van een geliefde bekende. Met dit resultaat in ons achterhoofd, zien we uit naar de introductie van de nieuwe omroepstem op de stations.
  Tim van Leeuwen, Hoofd Reisbegeleiding, NS Case bekijken
  Smint Logo
  NeuroBranding en het merkassociatie-onderzoek zijn van essentieel belang geweest voor de sterke groei van Smint de afgelopen jaren.
  Dave Brosens, Media & Insights Manager Case bekijken
  Smint Logo
  Door fMRI-onderzoek krijgen we unieke inzichten over de verwerking van onze reclames. Het toont aan dat deze snel, automatisch en emotioneel verwerkt worden. Dit biedt ons de handvatten om onze reclames steeds verder te optimaliseren en te blijven groeien als merk.
  Dave Brosens, Media & Insights Manager Case bekijken
  Tele2-Logo.wine
  Door Neuro Ad Testing kregen wij snel de inzichten die wij nodig hadden om onze reclames te optimaliseren. Hierdoor hebben wij in korte tijd ons imago succesvol kunnen veranderen. Én, het onderzoek heeft bijgedragen aan een mooie beloning: de award voor effectieve campagnes ‘Effie gedragscampagne kort’.
  Machiel van de Poll, Ex Senior Customer Insights Manager, Tele2 (nu Odido) Case bekijken
  Tele2-Logo.wine
  Het winnen van de Zilver Effie 2018 is mede mogelijk gemaakt door NeuroBranding. Dit gaf ons de inzichten in welke onbewuste associaties belangrijk zijn voor het verhogen van onze NPS en op welke associaties wij in moesten spelen om van niet-klanten klanten te maken.
  Leslie Hogeveen, Ex CCO Consumer Mobile, Tele2 (nu Odido) Case bekijken
  Centraal Beheer Logo Neurensics
  De concepttest van Neurensics helpt ons om tot een onderbouwde keuze te komen van het méést kansrijke & effectieve concept, getoetst aan onze merk KPI’s. De ad-test stelt ons in staat op basis van de learnings & adviezen de edit nog verder te fine-tunen en zoeken daarin in samenspraak met het reclamebureau de scherpte op. Waardoor de final versie fact-based verbeterd wordt.
  Peggy Spaapen, Senior Manager Strategie, Merkpositionering & Marketing, Centraal Beheer Case bekijken
  Bekijk alle klantcases

  Vrijblijvend ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Neem contact op

  Wij werken samen met

  uva-logoBEECKESTIJN-e1482136282645download  NIMA-LOGO1  NMSBA_logo-3Lid_van_DIN_MOA