Neuro & kwalitatief onderzoek

  Bij Neurensics combineren wij neuro-onderzoek met kwalitatief onderzoek. Zo verzamelen wij eerst de ‘feiten’ en daarna pas – doelgericht - de ‘verhalen’. Wij voeren ook stand alone kwalitatief onderzoek uit, waarbij we aanvullende technieken gebruiken om de betrouwbaarheid van de kwalitatieve data te vergroten.

  Belangrijke voordelen van de combi tussen kwalitatief en neuro-onderzoek

  • Kwalitatief onderzoek geeft inzicht in de subjectieve belevingswereld van jouw doelgroep en over wat deze weet, denkt en doet (kennis & gedrag). Wij voeren kwalitatief onderzoek uit op een manier die recht doet aan ons (neuro)wetenschappelijke DNA.

  • Wij integreren kwalitatief onderzoek met onze neuroproducten. Op deze manier verzamelen we eerst de ‘feiten’ en daarna pas – doelgericht - de ‘verhalen’.

  • Neurodata maakt het mogelijk de kwalitatieve dataverzameling te richten op zaken die daadwerkelijk het succes van een nieuwe campagne of propositie bepalen. Komt er uit een neuro-onderzoek naar voren dat jouw campagne of propositie specifieke negatieve of positieve emoties/associaties oproept, dan bespreken we dit met de betreffende doelgroep om de resultaten te verduidelijken.

  • Wij hebben ook enkele stand alone kwalitatieve producten die we inzetten bij bijvoorbeeld exploratief onderzoek. Onze aanpak maakt gebruik van academisch bewezen gesprekstechnieken en opdrachten uitgevoerd door senior moderators.

  Neem contact op met Waldo Swijnenburg of Walter Limpens voor voor meer informatie over onze kwalitatieve aanpak en geïntegreerde onderzoeksopzet.

  Neem contact op

  Wij werken samen met

  uva-logoBEECKESTIJN-e1482136282645download  NIMA-LOGO1  NMSBA_logo-3Lid_van_DIN_MOA