Behoefte

Waar heeft jouw doelgroep nu echt behoefte aan? Onderzoek het op dé plek waar behoeften gevormd worden, in het brein. We bieden verschillende vormen van behoefteonderzoek, bekijk hieronder de mogelijkheden.

Staat jouw 'behoefte' er niet tussen? Neem dan contact met ons op om te kijken hoe we jouw vraag kunnen beantwoorden.

Behoefte-onderzoek

Heeft de doelgroep wel behoefte aan jouw (nieuwe) product of dienst? Hoe ziet die behoefte eruit? Wat zijn de drivers & barriers om het product/dienst wel of niet te kopen? Is jouw productportfolio relevant en hoe behoud je die zo? Ben je wel onderscheidend genoeg ten opzichte van de concurrentie en hoe kan je hiervoor zorgen?

Je komt erachter met een behoefteonderzoek.

Conversie optimalisatie (CRO)

Wat zijn de (onbewuste) drivers die de volgende stap in de funnel beïnvloeden? In hoeverre is jouw pagina in staat de juiste emoties op te wekken die nodig zijn voor een gedragsintentie? Tijdens welke stap is het belangrijk om X te communiceren en wanneer Y? Wat moet je juist niet communiceren tijdens bepaalde stappen? En hoe verschilt dit per doelgroep?

 

Ontdek het door het te onderzoeken op de plek waar gedrag ontstaat, in het onbewuste.

 

Usage & Attitude (U&A)

Krijg niet alleen inzicht in hoe en door wie jouw producten of diensten gebruikt worden, maar ook in de (onbewuste) divers & barriers. Zo weet je zeker dat je geen kansen laat liggen en je beslissingen maakt op basis van onderbouwde kennis.

uva-logoBEECKESTIJN-e1482136282645download  NIMA-LOGO1  NMSBA_logo-3lid_van_moa_neurensics