More effective research

Marktonderzoek met neuro geeft je heldere inzichten in het brein van de consument. Hiermee voorspel je consumentengedrag en bouw je effectief aan jouw merk en campagnes.

Communicatie onderzoek

Communicatie is dé manier voor jouw bedrijf om te groeien. Des te belangrijker dat de communicatie effectief is. Met onze verschillende oplossingen voor het testen van reclames, concepten, films en videos weet je zeker dat de doelstellingen behaald worden en de ROI verhoogt.

Branding

Het succes van jouw merk wordt bepaald door hoe het merk is gepositioneerd en wordt herkend. Merken bestaan alleen in het brein. Daarom is het belangrijk om het merk te onderzoeken op de plek waar het gebeurt: in het brein. Met onze branding oplossingen weet je zeker dat je op een effectieve manier bouwt aan jouw merk.

Behoefte onderzoek

Je wilt jouw product of dienst zoveel mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften van de klant. Onderzoek het op dé plek waar behoeften gevormd worden; in het brein. Zo krijg je inzicht en zekerheid over jouw aanbod.

Prijsonderzoek

Vergroot de omzet en maximaliseer jouw winst. Baseer de prijs op wat het brein van de consument bereid is te betalen. Zo meet je de échte willingness to pay.

Verpakkings- onderzoek

Maximaliseer het effect van jouw verpakking met inzichten uit het brein. Hiermee vergroot je het succes van het merk én het product.

 

Extra's

Je kunt ons marktonderzoek voor veel dingen inzetten. Bekijk hier onze extra's. Heb je een ander verzoek? Neem dan contact met ons op en we kijken samen met jou hoe we het aan gaan pakken.

Wij werken samen met

uva-logoBEECKESTIJN-e1482136282645download  NIMA-LOGO1 lid_van_moa_neurensics