Branding

Een merk en het imago bestaan alleen in het brein. Daarom is dat ook dé plek om onderzoek te doen. Hiermee krijg je unieke inzichten die bijdragen aan een consequente merkgroei.

Merkonderzoek

Waar liggen de groeikansen voor jouw merk? Is het merk goed gepositioneerd? Wat is de positie van het merk ten opzichte van de concurrentie en is dat onderscheidend? En hoe krijg je een voorkeurspositie in het brein van de consument? 

Je vindt het antwoord door jouw merk te meten in het brein van de consument. 

Imago onderzoek

Wat denkt de doelgroep over jouw merk? Welke associaties heeft de doelgroep erbij en hoe verander je die?  Welke associaties zorgen ervoor dat de NPS toeneemt? Zijn jouw merkassociaties voldoende onderscheidend ten opzichte van de concurrentie? Hebben de marcom campagnes effect op het beeld dat de doelgroep heeft van het merk?


Het imago speelt een grote rol bij de keuze die consumenten maken en keuzegedrag is niet rationeel. Je meet het daarom in het brein van de consument, dé plek waar merken en het imago bestaan.

Positionerings-onderzoek

Ontdek wat de positie is van jouw bedrijf in de markt en hoe je je kunt onderscheiden van de concurrentie. Zo creëer je groei en een concurrentievoordeel.

Propositie ontwikkelen

Ontdek in het brein welke boodschap en associaties het beste werken om jouw merk te laden en (koop)gedrag te activeren.

Wij werken samen met

uva-logoBEECKESTIJN-e1482136282645download  NIMA-LOGO1 lid_van_moa_neurensics