Closer to the Truth

Bij Neurensics geloven wij erin dat je het rendement van marketing verhoogt door kennis over het consumentenbrein. Wij kijken naar de complete werking van marketing in het brein. Naar zowel de bewuste als de onbewuste effecten, rationeel én emotioneel. Daar gebruiken we niet alleen traditionele onderzoeksmethodieken voor, maar ook state of the art neuro-technieken zoals fMRI en EEG. Met inzicht in de complete invloed van marketing kun jij jouw marketing nog effectiever maken.

Lees verder
  • Grondlegger van neuromarketing in Nederland

  • Grootste neuromarketing onderzoeksbureau ter wereld met meer dan 70.000 hersenscans

  • Gespecialiseerd team van neuro- en gedragswetenschappers, hoogleraren en reclame-deskundigen

NEURENSICS HEEFT DE MEESTE COMMERCIËLE MRI SCANS TER WERELD UITGEVOERD

70 000+ MRI scans uitgevoerd

1300+ reclames gescand

300+ adverteerders geadviseerd

In 10 landen onderzoek gedaan

 

 

 

Over-ons-Neurensics-Team

 

 

Het begin

In 2010 is Neurensics als eerste marktonderzoeksbureau in Nederland begonnen met het commercieel inzetten van fMRI en EEG.

De drijfveer hierachter was het vergaren van kennis en inzichten over de invloed van reclames in het brein. De twee reclamemannen
Martin de Munnik en Walter Limpens deden hiervoor een gezamenlijke studie met de twee neurowetenschappers Victor Lamme en Steven Scholte. De eerste studie naar het effect van tv-commercials in het brein was een feit.

Hiervoor werd geen EEG gebruikt, zoals in Amerika gebruikelijk was, maar de meest robuuste vorm van hersenonderzoek: fMRI.

Snelle groei

Meer dan 10 jaar later bestaat Neurensics uit een team van gerenommeerde neurowetenschappers, hoogleraren, gedragswetenschappers en reclame- en marketingdeskundigen.

Inmiddels zijn er meer dan 70.000 hersenscans uitgevoerd om consumentengedrag te begrijpen: meer dan ieder ander onderzoeksbureau ter wereld.

NeuroBranding---Hoe-worden-merkassociaties-gemeten--fMRI-scans

Boeken Victor Lamme en Martin de Munnik

Het delen van kennis

Het delen van kennis is voor Neurensics een belangrijk aspect.

Zo heeft Victor Lamme twee boeken geschreven: 'De vrije wil bestaat niet' en ‘Waarom? Op zoek naar wat ons werkelijk drijft’. Martin de Munnik deelt graag het geheim van 'De Koopknop' met je. 'De Koopknop' gaat over de invloed van marketing op het consumentenbrein.

'De vrije wil bestaat niet' gaat over de sterke invloed van ons onbewuste op ons gedrag. ‘Waarom? Op zoek naar wat ons werkelijk drijft’ gaat over de vraag wat ons gedrag motiveert. 

Download gratis het e-book "Waarom?"

Webinars, events en lezingen

We delen onze kennis ook tijdens verschillende (gratis online) webinars, events en lezingen.

Zo geven Victor Lamme, Martin de Munnik en Walter Limpens lezingen op grote congressen over alles wat met het brein en (consumenten)gedrag te maken heeft.

Met Beeckestijn, Nyenrode en NIMA organiseren wij webinars en wij geven hier ook les. Wij stellen kwaliteit voorop en zijn daarom trots op de beoordelingen die wij hier krijgen:

Beeckestijn: 9,1
Nyenrode: 9
NIMA: 8,6

Houd onze LinkedIn pagina in de gaten voor (gratis) online webinars.

Ga naar linkedin



Neurensics samenwerking met Beeckestijn Nyenrode NIMA

Nature Neuroscience journal

Wetenschappelijke publicaties

Gedragswetenschappelijk onderzoek is ons uitgangspunt. Dit is niet onopgemerkt gebleven.

We hebben meer dan 200 neurowetenschappelijke publicaties met meer dan 14.000 citaties in vooraanstaande professionele tijdschriften, zoals Nature, Science, Nature Neuroscience, Brain, PNAS, NeuroImage, Trends in Neuroscience en de Journal of Neuroscience.

Klanten aan het woord

Leslie Hogeveen - CEO HalloStroom

Alexander van Loon - Adj-directeur marketing AOV en zorg bij a.s.r. verzekeringen

Onze aanpak

Ontdek hoe jij jouw marketing kunt verbeteren

Ga naar onze aanpak

Wij werken samen met

uva-logoBEECKESTIJN-e1482136282645download  NIMA-LOGO1  NMSBA_logo-3Lid_van_DIN_MOA